Your order


Continue Shopping

Subtotal
10.004kr

Frakt

Total
10.004kr

Your order


Continue Shopping

Subtotal
10.004kr

Frakt

Total
10.004kr

Your order


Continue Shopping

Subtotal
10.004kr

Frakt

Total
10.004kr
Har du en kupong? Klikk her for å skrive inn koden din

Hvis du har en kupongkode, vennligst bruk den nedenfor.

Har du en kupong? Klikk her for å skrive inn koden din

Hvis du har en kupongkode, vennligst bruk den nedenfor.

Har du en kupong? Klikk her for å skrive inn koden din

Hvis du har en kupongkode, vennligst bruk den nedenfor.

Faktureringsdetaljer

Norge

Norge

Payment Methods


 • Betal med Stripe TEST MODE ENABLED. In test mode, you can use the card number 4242424242424242 with any CVC and a valid expiration date or check the Testing Stripe documentation for more card numbers.Dine personopplysninger brukes til å behandle ordren din, øke brukervennligheten på denne nettsiden og andre formål som beskrevet i våre personvernregler.

Slik bestiller du

Slik bestiller du

Bestilling & Kjøpsvilkår

Registrer bruker

Registrering av bruker gir deg muligheten til å legge motiver til i din egen personlige ønskeliste. NB! Du trenger ikke opprette bruker for å utføre kjøp via nettbutikken.

BESTILLINGSVERK

Når du bestiller et motiv fra nettbutikken er det prinsippet PRINT ON DEMAND som er gjeldende. Dette betyr at motivet printes unikt for deg og det er ikke mulig å angre på kjøpet etter at produksjonen har blitt igangsatt. Les mer om dette under kjøpsvilkår. 

PRODUKSJONSTID

Estimert tid for produksjon er 10 virkedager fra bestillingstidspunktet. 

Betalingsmetoder

I nettbutikken kan du betale hele beløpet direkte eller velge nedbetaling/ faktura via Klarna. Etter gjennomført bestilling mottar du mail med kvittering og ytterligere informasjon om forsendelsen. 

Betaling via Klarna forutsetter at man søker om å opprette en egen konto og at man må få søknaden godkjent før man foretar en bestilling)

Les mer om betaling via under kjøpsvilkår.

5. Henting & levering

Velg mellom like leverings og fraktmetoder.  

1.  Er du lokalisert i Oslo kan du velge kostnadsfri avhenting hos produsent LUNDEBY &CO AS i lundebyveien 5, Hærland.

                                       2. Ved bestilling av fotorprint på papir str 50x70cm, sendes motivet via Posten/Bring.

      3. Motiver med innramming pakkes inn i solid innpakning og sendes via POSTNORD. Den robuste innpakningen legger tilrette for landsdekkende levering av mine motiver.

4. Dersom ønskelig kan du få motivet levert på døren, tilbyr Lundeby &Co gratis levering via budbil. Dette tilbudet gjelder kun Oslo og Østfold. 

Kjøpsvilkår

Nettbutikken www.stiangregersen.no er driftet av enkeltmannsforetaket Fotograf Stian Gregersen orgnr 995938995. Informasjon og bilder oppført på nettstedet er eid av selskapet og kan derfor ikke kopieres uten tillatelse. All kopiering av gjengitt materiale vil bli rettslig forfulgt.

Angrerett:

Når du bestiller et fotokunstverk går dette under prinsippet “BESTILLINGSVERK” og motivet produseres helt unikt for deg. Norsk kjøpslov med 14 dagers angrerett er dessverre ikke gjeldende ved kjøp av fotokunst underlagt dette prinsippet. 

Les mer om dette på norsk lovdata: 🔗Del paragraf

Det er derfor kun mulig å angre på et kjøp 24 timer etter at bestillingen har blitt gjennomført. For å sikre at produksjonen ikke igangsettes er du pliktig til å sende e-post innen den oppgitte tidsfristen til [email protected] 

Farger/utseende

Bildenes farger og kontraster vil variere på ulike skjermer og kan avvike noe fra fotokunstverket på print. Alle bildene er etterarbeidet/ fargekorrigert av Fotograf Stian Gregersen, en garanti for at du som kunde vil bli fornøyd med ditt motiv.  

Reklamasjon

Ved skade påført under transport, er du som kunde pliktig til å sende mail som dokumenterer skaden. Mail må inneholde bildedokumentasjon og oversendes innen rimelig tid (2-5 dager) fra du mottok forsendelsen. Ved slike tilfeller har du som kunde rett til å heve ditt kjøp og dermed få tilbakebetalt pengene. Velger du å få tilsendt et nytt motiv vil prosessen selvfølgelig bli håndtert innen rimelig tid. Produksjonen av nytt motiv blir utført og leveranse av dette utføres innen 10 virkedager – helt kostnadsfritt. Alle kunstverk er forsikret under frakt og fraktkostnader ved reklamasjon er derfor dekket.

Refundering av kjøpesum

Dersom du ønsker å heve kjøpet av et fotokunstverk grunnet feilproduksjon/skade under transport, har du rett til å få tilbakebetalt kjøpssummen innen 14 virkedager. Dette gjelder fra datoen fotokunstverket er mottatt hos printprodusenten og en vurdering av skaden har blitt foretatt. Du vil i dette tilfellet motta e-post som bekrefter at kjøpet heves og at det skal foretas en tilbakebetaling av kjøpssummen.

Prisinformasjon

Fotograf Stian Gregersen tar forbehold om eventuelle trykkfeil, og står fritt til å endre prisene oppført i nettbutikken. Eventuelle prisendringer utført etter bestillingstidspunktet kan ikke klandres Fotograf Stian Gregersen og har derfor heller ingen tilbakevirkende kraft. Slike tilfeller vil primært gjelde tidsbegrensede tilbud o.l.

Betalingsmetoder

For å kunne utføre kjøp i nettbutikken stilles det krav om at du må være over 18 år eller ha foreldres/foresattes tillatelse.

–  Ved betaling av den totale kjøpssummen med VISA / Mastercard, vil beløpet belastes fra kontoen din direkte etter kjøp.

– Fakturering via faktura hos Klarna har 14 dagers betalingsfrist

– Klarna Delbetaling eller Klarna konto (NB! Før bestilling er du nødt til å være over 18 år og søke om opprettelse av konto).

Velger du betalingsløsningen Klarna Faktura, vil du motta faktura på mail i det pakken sendes fra produsent. Fakturaen har et forfall på 14 dager og det er kun mulig å bestille til folkeregistert adresse (NB! Man må være fylt 18 år for å opprette konto og bestille via Klarna)

Faktura og delbetaling:

Via egen innlogging hos Klarna har du oversikt over dine kjøp, samt endre forfallsdato på faktura, oppdatere personopplysninger eller søke om delbetalingsavtale. Alle spørsmål i forbindelse med faktura og delbetaling må rettes direkte til Klarna. 

Levering/forsendelse:

Dersom du er bosatt i Oslo kan du velge å hente ditt fotokunstverk helt kostnadsfritt hos Copycat Fineart Skøyen. Deres adresse er LUNDEBYVEIEN 5, HÆRLAND (Avdelingen er åpen fra Man-Fre 08-16 og holder stengt i helgen. Forventet produksjonstid er estimert til 10 dager fra ordrebekreftelsen har blitt mottatt på mail. Du vil motta en hentemelding på epost når bestillingen er klar til henting. Alle bestillinger i nettbutikken sendes direkte til printprodusent og behandles fortløpende Man–Fre fra 08.00-16.00. Ved bestilling i helger og på helligdager behandles din bestilling neste arbeidsdag. I perioden 15-31.juli er det ingen eller lite bemmaning hos produsent, grunnet ferieavvikling.

 • Alle motiv produsert på papirprint uten ramme, sendes i et hylster via Posten/Bring. Frakt er inkludert i den prisen som står oppgitt i nettbutikken under bestilling.
 • Er du bosatt i OSLO omegn kan du bestille hjemkjøring og montering via nettbutikken. Dette gjøres ved å velge montering som eget tilleggsvalg under bestilling. Prisen for hjemlevering og montering er 1800 NOK. Det er viktig i denne sammenheng å opplyse om hva slags type vegg fotokunstverket skal monteres på, slik at monteringen kan bli utført med riktige skruer og beslag. All hjemlevering og montering vil foregå i tidsrommet man-fre 08.00-17.00. 
Vilkår ved levering og uavhentet forsendelse
 • Ved en uforholdsmessig forsinket levering har du som kunde rett til å heve kjøpet, dersom du ikke skulle godta at et nytt leveringstidspunkt avtales. Dersom du har foretatt forskuddsbetaling og ønsker å heve kjøpet grunnet forsinket levering, tilbakebetaler Fotograf Stian Gregersen pengene innen 14 virkedager.
 • For pakker som ikke blir hentet hos posten/utleveringssted, forbeholder Fotograf Stian Gregersen retten til å debitere en avgift på 199,- for de kostnader som denne ekspederingen har påført selskapet. 
 • Dersom du skulle endre adresse etter at bestillingen har blitt foretatt, står du som kunde selv ansvarlig for å opplyse om dette via mail til [email protected] Fotograf Stian Gregersen kan derfor ikke stilles til ansvar for at bestillingen når frem til riktig postadresse.
Hva gjør jeg med fakturaen ved retur?

Dersom du reklamerer på kjøpet grunnet skade eller feilproduksjon, finnes det tre mulige alternativer vedrørende faktura:

 1. Logg deg inn på din side hos Klarna eller sende en epost og meld fra om at ordren har blitt sendt i retur. Klarna vil deretter sette betalingsfristen for din faktura på vent til returen er ferdigbehandlet.
 2. Merk deg forfallsdatoen på din faktura og følg med på at du mottar bekreftelse fra oss og Klarna på epost om at din retur er ferdigbehandlet. Får du ikke bekreftelse før forfallsdato anbefaler vi deg å betale faktura slik at du unngår eventuelle purrebegyr. Du vil da få tilbakebetalt beløpet fra Klarna 7-8 dager etter at din retur er ferdigbehandlet.
 3. Du kan betale fakturaen, for så å få tilbakebetalt beløpet fra Klarna ved returbehandling, for å slippe og følge med på forfallsdato.

Personvern

I forbindelse med din bestilling står Fotograf Stian Gregersen ansvarlig for dine personopplysinger. Disse private opplysningene vil ikke under noen omstendigheter bli misbrukt eller videreformidlet til en tredjepart. Som kunde har du retten til å få innsyn i hvilke opplysninger som besittes og samtidig be om å få denne informasjonen slettet. Ved slike tilfeller bes det om å ta kontakt direkte på mailadresse [email protected] (Ved gjennomført bestilling i nettbutikken aksepterer du automatisk de nevnte vilkårene.)  

Force Majeure

Dersom enkeltmanssforetaket Fotograf Stian Gregersen eller samarbeidspartner skulle bli utsatt for en Force Majeure situasjon (brann, leveringsforbud, transportforstyrrelser, streik, naturkatastrofe, utsatt for krigslignende hendelser eller lignende), har Fotograf Stian Gregersen retten til å stoppe forpliktelser overfor sine kunder i inntil to måneder. Etter den oppgitte perioden har begge parter rett til å heve avtalen, uten erstatningspl

Nettbutikken www.stiangregersen.no er driftet av enkeltmannsforetaket Fotograf Stian Gregersen orgnr 995938995. Informasjon og bilder oppført på nettstedet er eid av selskapet og kan derfor ikke kopieres uten tillatelse. All kopiering av gjengitt materiale vil bli rettslig forfulgt.

Angrerett:

Når du bestiller et fotokunstverk går dette under prinsippet “PRINT ON DEMAND” og motivet produseres helt unikt for deg. Norsk kjøpslov med 14 dagers angrerett er dessverre ikke gjeldende ved kjøp av fotokunst underlagt dette prinsippet. 

Les mer om dette på norsk lovdata: 🔗Del paragraf

Det er derfor kun mulig å angre på et kjøp 24 timer etter at bestillingen har blitt gjennomført. For å sikre at produksjonen ikke igangsettes er du pliktig til å sende e-post innen den oppgitte tidsfristen til [email protected] 

Farger/utseende

Bildenes farger og kontraster vil variere på ulike skjermer og kan avvike noe fra fotokunstverket på print. Alle bildene er etterarbeidet/ fargekorrigert av Fotograf Stian Gregersen, en garanti for at du som kunde vil bli fornøyd med ditt motiv.  

Reklamasjon

Ved skade påført under transport, er du som kunde pliktig til å sende mail som dokumenterer skaden. Mail må inneholde bildedokumentasjon og oversendes innen rimelig tid (2-5 dager) fra du mottok forsendelsen. Ved slike tilfeller har du som kunde rett til å heve ditt kjøp og dermed få tilbakebetalt pengene. Velger du å få tilsendt et nytt motiv vil prosessen selvfølgelig bli håndtert innen rimelig tid. Produksjonen av nytt motiv blir utført og leveranse av dette utføres innen 10 virkedager – helt kostnadsfritt. Alle kunstverk er forsikret under frakt og fraktkostnader ved reklamasjon er derfor dekket.

Refundering av kjøpesum

Dersom du ønsker å heve kjøpet av et fotokunstverk grunnet feilproduksjon/skade under transport, har du rett til å få tilbakebetalt kjøpssummen innen 14 virkedager. Dette gjelder fra datoen fotokunstverket er mottatt hos printprodusenten og en vurdering av skaden har blitt foretatt. Du vil i dette tilfellet motta e-post som bekrefter at kjøpet heves og at det skal foretas en tilbakebetaling av kjøpssummen.

Prisinformasjon

Fotograf Stian Gregersen tar forbehold om eventuelle trykkfeil, og står fritt til å endre prisene oppført i nettbutikken. Eventuelle prisendringer utført etter bestillingstidspunktet kan ikke klandres Fotograf Stian Gregersen og har derfor heller ingen tilbakevirkende kraft. Slike tilfeller vil primært gjelde tidsbegrensede tilbud o.l.

Betalingsmetoder

For å kunne utføre kjøp i nettbutikken stilles det krav om at du må være over 18 år eller ha foreldres/foresattes tillatelse.

–  Ved betaling av den totale kjøpssummen med VISA / Mastercard, vil beløpet belastes fra kontoen din direkte etter kjøp.

– Fakturering via faktura hos Klarna har 14 dagers betalingsfrist

– Klarna Delbetaling eller Klarna konto (NB! Før bestilling er du nødt til å være over 18 år og søke om opprettelse av konto).

Velger du betalingsløsningen Klarna Faktura, vil du motta faktura på mail i det pakken sendes fra produsent. Fakturaen har et forfall på 14 dager og det er kun mulig å bestille til folkeregistert adresse (NB! Man må være fylt 18 år for å opprette konto og bestille via Klarna)

Faktura og delbetaling:

Via egen innlogging hos Klarna har du oversikt over dine kjøp, samt endre forfallsdato på faktura, oppdatere personopplysninger eller søke om delbetalingsavtale. Alle spørsmål i forbindelse med faktura og delbetaling må rettes direkte til Klarna. 

Levering/forsendelse:

Dersom du er bosatt i Oslo kan du velge å hente ditt fotokunstverk helt kostnadsfritt hos Copycat Fineart Skøyen. Deres adresse er Drammensveien 147B, 0277 Oslo. (Avdelingen er åpen fra Man-Tor 08-17, Fre 08-16 og holder stengt i helgene)

Forventet produksjonstid er estimert til 10 dager fra ordrebekreftelsen har blitt mottatt på mail. Du vil motta en hentemelding på epost når bestillingen er klar til henting. Alle bestillinger i nettbutikken sendes direkte til printprodusent og behandles fortløpende Man–Tor fra 08.00-17.00 og Fre 08-16.00. Ved bestilling i helger og på helligdager behandles din bestilling neste arbeidsdag. I perioden 01-31.juli er det ingen produksjon grunnet ferieavvikling hos produsent.  

 • Alle motiv produsert på papirprint uten ramme, sendes i et hylster via Posten/Bring. Frakt er inkludert i den prisen som står oppgitt i nettbutikken under bestilling.
 • Er du bosatt i OSLO omegn kan du bestille hjemkjøring og montering via nettbutikken. Dette gjøres ved å velge montering som eget tilleggsvalg under bestilling. Prisen for hjemlevering og montering er 1800 NOK. Det er viktig i denne sammenheng å opplyse om hva slags type vegg fotokunstverket skal monteres på, slik at monteringen kan bli utført med riktige skruer og beslag. All hjemlevering og montering vil foregå i tidsrommet man-fre 08.00-17.00. 
Vilkår ved levering og uavhentet forsendelse
 • Ved en uforholdsmessig forsinket levering har du som kunde rett til å heve kjøpet, dersom du ikke skulle godta at et nytt leveringstidspunkt avtales. Dersom du har foretatt forskuddsbetaling og ønsker å heve kjøpet grunnet forsinket levering, tilbakebetaler Fotograf Stian Gregersen pengene innen 14 virkedager.
 • For pakker som ikke blir hentet hos posten/utleveringssted, forbeholder Fotograf Stian Gregersen retten til å debitere en avgift på 199,- for de kostnader som denne ekspederingen har påført selskapet. 
 • Dersom du skulle endre adresse etter at bestillingen har blitt foretatt, står du som kunde selv ansvarlig for å opplyse om dette via mail til [email protected] Fotograf Stian Gregersen kan derfor ikke stilles til ansvar for at bestillingen når frem til riktig postadresse.

 

Hva gjør jeg med fakturaen ved retur?

Dersom du reklamerer på kjøpet grunnet skade eller feilproduksjon, finnes det tre mulige alternativer vedrørende faktura:

 1. Logg deg inn på din side hos Klarna eller sende en epost og meld fra om at ordren har blitt sendt i retur. Klarna vil deretter sette betalingsfristen for din faktura på vent til returen er ferdigbehandlet.
 2. Merk deg forfallsdatoen på din faktura og følg med på at du mottar bekreftelse fra oss og Klarna på epost om at din retur er ferdigbehandlet. Får du ikke bekreftelse før forfallsdato anbefaler vi deg å betale faktura slik at du unngår eventuelle purrebegyr. Du vil da få tilbakebetalt beløpet fra Klarna 7-8 dager etter at din retur er ferdigbehandlet.
 3. Du kan betale fakturaen, for så å få tilbakebetalt beløpet fra Klarna ved returbehandling, for å slippe og følge med på forfallsdato.

 

Personvern

I forbindelse med din bestilling står Fotograf Stian Gregersen ansvarlig for dine personopplysinger. Disse private opplysningene vil ikke under noen omstendigheter bli misbrukt eller videreformidlet til en tredjepart. Som kunde har du retten til å få innsyn i hvilke opplysninger som besittes og samtidig be om å få denne informasjonen slettet. Ved slike tilfeller bes det om å ta kontakt direkte på mailadresse [email protected] (Ved gjennomført bestilling i nettbutikken aksepterer du automatisk de nevnte vilkårene.)  

Force Majeure

Dersom enkeltmanssforetaket Fotograf Stian Gregersen eller samarbeidspartner skulle bli utsatt for en Force Majeure situasjon (brann, leveringsforbud, transportforstyrrelser, streik, naturkatastrofe, utsatt for krigslignende hendelser eller lignende), har Fotograf Stian Gregersen retten til å stoppe forpliktelser overfor sine kunder i inntil to måneder. Etter den oppgitte perioden har begge parter rett til å heve avtalen, uten erstatningspl