BESTILLINGsinformasjon

Bestilling

Ved bestilling av et motiv er det prinsippet bestillingsverk som er gjeldende. Dette betyr at motivet printes unikt for deg og er ikke en lagervare. Det er kun derfor mulig å angre på kjøp 24 timer etter bestilling –  For å sikre at produksjonen ikke settes i gang.

Betalingsmetoder

Klarna Checkout – Betal direkte, via faktura eller delbetaling.

Levering

 1. Hent motivet selv hos printprodusent

2. Post – Hent i butikk  

3. BUDBIL – Rett hjem på døren eller på arbeidsplassen (gjelder kun motiver i str 50x70cm og 70x100cm i Oslo/deler av Viken.

Produksjonstid

Motivet produseres innen 5 virkedager fra bestillingstidspunktet og leveres innen 10 virkedager.

Kjøpsvilkår & Personvern

1. Betalingsmetoder

 For å kunne utføre kjøp i nettbutikken stilles det krav om at du må være over 18 år eller ha foreldres/foresattes tillatelse. I nettbutikken betaler du via betalingsløsningen Klarna Checkout. Her kan du velge å betale hele beløpet direkte, benytte deg av nedbetaling eller få tilsendt faktura. Via egen innlogging hos Klarna har du oversikt over dine kjøp, du kan endre forfallsdato på faktura, oppdatere personopplysninger eller søke om delbetalingsavtale. 

Da betalingen foregår via Klarna Checkout må spørsmål i forbindelse med betaling rettes direkte til Klarna. Les mer om hvilke vilkår som gjelder hos Klarna via linken under: 

https://www.klarna.com/no/kundeservice/csc/vilkar-og-betingelser/

2. Produksjonstid

Alle bestillinger i nettbutikken sendes direkte til printprodusent og behandles fortløpende Man–Fre fra 08.00-17.00. Forventet produksjonstid er estimert til 10 virkedager fra ordrebekreftelsen har blitt mottatt på mail. Du vil motta et sporingsnummer (gjelder forsendelser via post) og en hentemelding på epost når bestillingen er klar til henting.  Ved bestilling i helger og på helligdager behandles din bestilling neste arbeidsdag. I perioden 14-31.juli er det ingen produksjon grunnet ferieavvikling hos printprodusent.

3. Farger/utseende

Da farger og kontraster  varierer noe fra ulike skjermer, kan motivet i noen tilfeller avvike noe fra din skjerm og printet motiv – En utfordring det er umulig å gardere seg mot. Alle motivene er etterarbeidet/ fargekorrigert og nøye testet hos produsent av undertegnede – En garanti for deg om at du mottar et lekkert sluttresultat!

4. Levering/forsendelse

Frakt er inkludert i den prisen som står oppgitt i nettbutikken under bestilling, herlig!

Når du bestiller ditt motiv kan du velge mellom tre leveringsmuligheter.

Hent selv hos produsent: Dersom du ikke klarer å vente på posten og er bosatt i Oslo, kan du velge å hente ditt fotokunstverk hos Lundeby & Co (72km fra Oslo). Deres adresse er Lundebyveien 5, Hærland og avdelingen er åpen Man-Fre 08-17 (Dessverre er de stengt i helgene)

Få tilsendt via post:

Alle motiv produsert på fineartpapir uten ramme, sendes via Posten/Bring i et godt forseglet papphylster. Større motiver med innramming blir pakket i en solid innpakning og sendes via POSTNORD. Den robuste innpakningen legger tilrette for landsdekkende levering av mine motiver, uten fare for skade under transport.

Budbil – Rett hjem

NB! Gjelder kun motiver i størrelsen 70x100cm

Dersom du er bosatt i OSLO/deler av Viken, tilbyr Lundeby & Co levering via budbil rett på døren eller på arbeidsplassen. Husk derfor å oppgi adressen til arbeidsplassen i bestillingen din dersom den skal leveres dit. Se under for hvilke dager og i hvilke områder budbilen leverer. 

 • Østfold – hver tirsdag
 • Oslo/Lillestrøm – hver onsdag
 • Vestfold/Buskerud/Grenland – Annenhver torsdag (oddetalsuker)
 • Hedmark – annenhver torsdag (partallsuker)
 • Mandag og fredag har bud kjøring etter behov.

Vilkår ved sen leveranse og uavhentet forsendelse

 • Ved en uforholdsmessig forsinket levering har du som kunde rett til å heve kjøpet, dersom du ikke skulle godta at et nytt leveringstidspunkt avtales. Dersom du har foretatt forskuddsbetaling og ønsker å heve kjøpet grunnet forsinket levering, er Fotograf Stian Gregersen pliktig til å tilbakebetale kjøpssummen innen 14 virkedager.
 • For pakker som ikke blir hentet hos posten/utleveringssted, forbeholder Fotograf Stian Gregersen retten til å debitere en avgift på 199,- for de kostnader som denne ekspederingen har påført selskapet. 
 • Dersom du skulle endre adresse etter at bestillingen har blitt foretatt, står du som kunde selv ansvarlig for å opplyse om dette via mail til [email protected] med [email protected] på kopi. Fotograf Stian Gregersen kan på bakgrunn av feil oppgitt postadresse ikke stilles til ansvar/klandres for at bestillingen ikke når frem til riktig postadresse
5. Prisinformasjon

Fotograf Stian Gregersen tar forbehold om eventuelle trykkfeil, og står fritt til å endre prisene oppført i nettbutikken. Eventuelle prisendringer utført etter bestillingstidspunktet kan ikke klandres Fotograf Stian Gregersen og har derfor heller ingen tilbakevirkende kraft. Slike tilfeller kan forekomme ved tidsbegrensede tilbud, få antall gjenværende motiver o.l.

6. Reklamasjon & Refundering

Dersom det har blitt påført skade på motivet under transport, er du som kunde pliktig til å sende mail som dokumenterer skaden. Mail må inneholde bildedokumentasjon og oversendes innen rimelig tid (2-5 dager) fra du mottok forsendelsen. Ved slike tilfeller har du som kunde rett til å få tilsendt et nytt motiv helt kostnadsfritt, eller heve kjøpet og få tilbakebetalt pengene. Velger du å få tilsendt et nytt motiv vil prosessen selvfølgelig bli håndtert innen rimelig tid. Produksjonen av et nytt motiv blir igangsatt og sendt ut til deg innen 10 virkedager – helt kostnadsfritt. Alle mine fotokunstverk er forsikret under frakt og fraktkostnader ved reklamasjon er derfor dekket.

Dersom du ønsker å heve kjøpet av et fotokunstverk grunnet feilproduksjon/skade under transport, har du rett til å få tilbakebetalt kjøpssummen innen 14 virkedager. Dette gjelder fra datoen fotokunstverket er mottatt hos printprodusenten og en vurdering av skaden har blitt foretatt. Du vil i dette tilfellet motta e-post som bekrefter at kjøpet heves og at det skal foretas en tilbakebetaling av kjøpssummen.

Logg deg inn på din side hos Klarna eller send en epost og meld fra om at ordren har blitt sendt i retur. Klarna vil deretter sette betalingsfristen for din faktura på vent til returen er ferdigbehandlet.

Merk deg forfallsdatoen på din faktura og følg med på at du mottar bekreftelse fra Fotograf Stian Gregersen og Klarna på epost om at din retur er ferdigbehandlet. Dersom du ikke mottar  bekreftelse før forfallsdato, anbefales det å betale fakturaen slik at man unngår eventuelle purrebegyr. Du vil da få tilbakebetalt beløpet fra Klarna 7-8 dager etter at din retur er ferdigbehandlet.

Du kan også velge å betale fakturaen direkte, for deretter å få tilbakebetalt beløpet fra Klarna ved returbehandling, Dette for å slippe å følge med på fakturaens forfallsdato.

7. Angrerett

Når du bestiller et fotokunstverk går dette under prinsippet “PRINT ON DEMAND” og motivet produseres helt unikt for deg. Norsk kjøpslov med 14 dagers angrerett er dessverre ikke gjeldende ved kjøp av fotokunst underlagt dette prinsippet. Les mer om dette på norsk lovdata: 🔗Del paragraf

Angrefrist på et kjøp er 24 timer etter bestilling, dette for å sikre at produksjonen ikke igangsettes. Ønsker du å avbestille er du pliktig til å sende e-post innen den oppgitte tidsfristen til [email protected] og kopi til [email protected]. Mailen skal inneholde ordre/bestillingsnummer, fullt navn og mailadresse. Kjøpssummen blir så tilbakebetalt innen 10-14 dager. 

8. Personvern
Ansvarlig for behandling av informasjon: Denne personvernerklæringen gir en innføring i hvordan Fotograf Stian Gregersen ENK samler inn og benytter dine personopplysninger. Fotograf Stian Gregersen står ansvarlig for behandlingen av dine opplysninger. Det er det norske lovverket som er gjeldende, da Fotograf Stian Gregersen ENK er registrert i Norge.  Fotograf Stian Gregersen  Voldstadbakken 39 Organisasjonsnummer: 995938995 E-postadresse: [email protected] Telefon 92 82 34 66 Dine rettigheter Dersom du har spørsmål om eller vil benytte deg av en av dine rettigheter vennligst ta kontakt. Denne typen henvendelser besvares fortløpende og du har krav på svar senest innen 30 dager. Les mer på Datatilsynets sider.
 • Innsyn i og retting av egne opplysninger: Du kan be om en kopi av alle opplysninger jeg behandler om deg, og be meg om å rette opplysninger som ikke er riktige.
 • Sletting eller begrensning: I noen situasjoner kan du be meg om å slette og/eller begrense behandlingen av opplysninger om deg selv, men jeg kan ikke slette data jeg  er pålagt å behandle.
 • Protest av behandling: Dersom jeg behandler opplysninger om deg på bakgrunn av berettiget interesse, har du rett til å protestere på det.
 • Dataportabilitet: Dersom jeg behandler opplysninger om deg med grunnlag i samtykke eller en kontrakt, kan du be meg om å overføre opplysninger om deg til deg eller til annen behandlingsansvarlig.
 • Du kan sende inn klage til Datatilsynet dersom saken ikke kan løses direkte med meg på en god måte.
Hvem omfattes av behandlingen av personopplysninger
 • Kunder som har foretatt kjøpt via nettbutikken
 • Potensielle kunder
 • Kontaktpersoner hos leverandører og samarbeidspartnere
 • Besøkende på nettsiden
Hvordan samles personopplysningene inn: Det er frivillig å oppgi dine personopplysninger til Fotograf Stian Gregersen ENK. For å kunne gjennomføre handel har jeg behov for å motta en rekke opplysninger fra deg. Jeg verken leier ut, kjøper eller selger dine personopplysninger til andre utenforstående. Jeg benytter ikke automatiserte avgjørelser eller profilering i behandlingen av personopplysningene dine. Personopplysningene samles inn når du utfører en eller flere av de undernevnte punktene:
 • Foretar et kjøp i nettbutikken: Kontaktinformasjon, bestillings- og betalingsinformasjon og kjøpshistorikk. 
 • Kommunikasjon: Ringer, sender e-post, sender SMS, eller sender meldinger via sosiale medier og eventuell annen korrespondanse
 • Besøker nettsiden (jfr. avsnittet om informasjonskapsler), og ev. legger igjen en kommentar eller sender inn en henvendelse via kontaktskjema
Kategorier av personopplysninger, formål og rettslig grunnlag Jeg behandler personopplysninger etter følgende rettslig grunnlag i personvernforordningen artikkel 6 nr. 1: a) «samtykke»: når du selv har gitt ditt samtykke b) «avtale»: for å kunne oppfylle en avtale som du er part i, eller for å kunne gjennomføre tiltak på din forespørsel, før det inngås en avtale c) «rettslig forpliktelse»: for at jeg skal kunne oppfylle en rettslig forpliktelse f) «berettiget interesse»: for å kunne ivareta en berettiget interesse, som jeg mener veier tyngre enn hensynet til den enkeltes personvern Henvendelser fra deg (inkl. kommunikasjon, support, kundeservice m.m.) Når du henvender deg via nettsiden (herunder kontaktskjemaet, e-post, via telefon (anrop, tekstmelding) eller sosiale medier, behandler jeg personopplysninger. Formålet er å kunne svare på henvendelser fra deg, for historikk, og for å ha dokumentasjon i tilfelle jeg mottar reklamasjoner, klager eller rettslige krav. Det rettslige grunnlaget er personvernforordningen artikkel 6 nr. 1 f), der de berettigede interessene er å kunne svare på henvendelser fra deg, for historikk, og for å ha dokumentasjon i tilfelle jeg mottar reklamasjoner, klager eller rettslige krav. Jeg gjennomgår, arkiverer og sletter henvendelser etter behov, men ikke sjeldnere enn annethvert år.  Henvendelser jeg er pliktig til å oppbevare, som dokumentasjon i forbindelse med en reklamasjon-/klagesak, lagres til fristen for å reklamere/klage er utløpt (to eller fem år). Regnskapsmateriale oppbevares i minimum fem år basert på reglene oppført i bokføringsloven. Markedsføring i eksisterende kundeforhold Når du blir kunde i min nettbutikk behandler jeg personopplysninger som nevnt over. Dersom du har et eksisterende kundeforhold betyr dette at vil jeg kunne sende deg markedsføring på e-post og SMS, i tråd med markedsføringsloven § 15, samt Forbrukertilsynets tilhørende veiledning. Formålet med markedsføringen er å presentere relevante produkter og tjenester. Det rettslige grunnlaget er personvernforordningen artikkel 6 nr. 1 f), der de berettigede interessene er å kunne tilby deg . Det rettslige grunnlaget kan også være personvernforordningen artikkel 6 nr. 1 a), der du har gitt meg ditt samtykke. Du kan når som helst melde deg av markedsføring på e-post. Informasjon om hvordan du melder deg av angis i alle e-poster jeg sender som er knyttet til markedsføring. Opplysningene oppbevares inntil den registrerte ber om at de blir slettet. Leverandører, samarbeidspartnere og databehandlere Når du inngår en avtale med meg enten som leverandør, samarbeidspartner eller databehandler, behandler jeg  personopplysninger som kontaktinformasjon og korrespondanse (jfr. avsnittet over om «Henvendelser fra deg»). Formålet er å kunne inngå en avtale med deg og det rettslige grunnlaget er personvernforordningen artikkel 6 nr. 1 b) avtale. Opplysningene oppbevares inntil fem år etter reglene i bokføringsloven. Bruk av nettsiden Når du benytter nettsiden behandler jeg personopplysninger som IP-adresse og andre tekniske data, samlet inn via informasjonskapsler og analyseverktøy. Formålet er å gi deg en god brukeropplevelse, samt å utarbeide statistikk for å kunne utbedre og utvikle nettsiden samt tjenestetilbudet. Det rettslige grunnlaget er personvernforordningen artikkel 6 nr. 1 f), der de berettigede interessene er å gi deg en god brukeropplevelse, samt forbedring av nettsiden og produktutvalg. Informasjonskapsler og analyseverktøy En informasjonskapsel («cookie») er en tekstfil som lagres i nettleseren din når du besøker en nettside. Hvordan jeg benytter meg av informasjonskapsler og analyseverktøy på nettsiden https://www.stiangregersen.no, er i henhold til loven om elektronisk kommunikasjon – «cookieparagrafen»: 2-7 b Bruk av informasjonskapsler/cookies. Jeg benytter følgende informasjonskapsler på min nettside: WordPress Klarna checkout/order management: Betalingsløsningen du benytter ved bestilling. Om en betaler med Visa, faktura eller delbetaling vil personlig informasjon som kortnummer sendes til Klarna for behandling av betalingen.  Facebook pixel: Fanger opp din IP adresse (anonymt) med formål om å få muligheten til å markedsføre til besøkende via Facebook-annonsering.   Woocommerce nettbutikk woocommerce_cart_hash: Det du har i handlekurven (sesjonsbasert) woocommerce_items_in_cart: Det du har i handlekurven (sesjonsbasert) wp_woocommerce_session_: Handlekurv referanse (2 dager) woocommerce_recently_viewed: Produktene du har sett på (sesjonsbasert) store_notice[notice id]: Godkjenning av vilkår (sesjonsbasert) Sikkerhet Google reCaptcha for å stoppe spam via kontaktskjemaet på nettside Google Analytics _ga: skille mellom unike brukere _gat: begrense antall forespørsler _gid: skille mellom unike brukere (24 timer) collect: fange opp type enhet og funksjonalitet Jeg benytter disse analyseverktøyene på nettsiden: Google Analytics: Samler inn all statistikk blant de besøkende med formål om å bl.a kartlegge atferd på nettsiden og hvilke landingssider som oppnår flest/mindre besøk. Godkjenning av informasjonskapsler I henhold til norsk lov har du automatisk samtykket i at jeg lagrer informasjonskapsler på din datamaskin, dersom du tillater dette gjennom innstillingene i din nettleser.Du kan selv skru av og/eller slette informasjonskapsler i nettleseren din. På nettstedet nettvett.no kan du lære hvordan du gjør dette for de fleste nettlesere. Der kan du også lære mer om sikrere bruk av internett. Hvem vi deler personopplysninger med For å kunne drive virksomheten jeg i noen tilfeller nødt til å dele personopplysningene med parter som:
 • Databehandlere: leverandører av ulike tjenester som behandler personopplysningene dine på våre vegne (for eksempel for IT- og administrasjonstjenester, regnskap, skylagring, webhotell, utsendelse av e-poster og lignende)
 • Profesjonelle rådgivere fra bransjer som advokat, finans, regnskap, revisjon og forsikring
 • Brukerstøtte for IT- og administrasjonssystemer
 • Offentlige myndigheter vi er pliktig å rapportere til
Fotograf Stian Gregersen ENK krever at alle deler personopplysningene dine med sikrer dataene dine i henhold til god informasjonssikkerhet og etter kravene i personvernforordningen. Vi inngår databehandleravtale med alle som behandler data på våre vegne. Hvem vi deler informasjon med Behandlingsansvarlig benytter seg også av tjenester levert av 3. Part. Her er en oversikt over underleverandører hvor informasjon kan lagres Fiken: Dette er mitt regnskapssystem og data nødvendig for bokføring lagres her. Typisk Navn/adresse/ordrer/faktura. Lundeby&CO: Er min samarbeidspartner for print og innramming av bilder. Ordreinformasjon, navn, adresse, mobilnummer og e-post deles med Lundeby&Co for å printe og sende bestillingen din. Bring: Pakker som sendes med Bring fordrer at jeg deler informasjon relatert til frakt – som navn, telefonnummer og adresse. Postnord:  Pakker som sendes med Postnord fordrer at jeg deler informasjon relatert til frakt – som navn, telefonnummer og adresse. PRO ISP: Min hostingleverandør som har ansvaret for webserveren og sikkerheten rundt denne. Sikkerhet Jeg tar informasjonssikkerhet på alvor og er opptatt av å ivareta personopplysningene dine på best mulig måte. Jeg benytter kun anerkjente leverandører av IT- og administrasjonstjenester som webhotell, sikkerhet på nettsiden og mer. Jeg tillater kun andre å få innsyn i og/eller behandle personopplysningene dine i henhold til mine instruksjoner, og der det kun er strengt nødvendig (f.eks. ved IT-support). Jeg er i en prosess med å etablere rutiner for håndtering av brudd på datasikkerhet, disse rutinene vil være utarbeidet innen utgangen av januar 2021. 
9. Force Majeure

Dersom enkeltmanssforetaket Fotograf Stian Gregersen eller samarbeidspartner skulle bli utsatt for en Force Majeure situasjon (brann, leveringsforbud, transportforstyrrelser, streik, naturkatastrofe, utsatt for krigslignende hendelser eller lignende), har Fotograf Stian Gregersen retten til å stoppe forpliktelser overfor sine kunder i inntil to måneder. Etter den oppgitte perioden har begge parter rett til å heve avtalen, uten erstatningsplikt.

10. Selskapsinformasjon og opphavsrettigheter

Nettbutikken www.stiangregersen.no er driftet av enkeltmannsforetaket Fotograf Stian Gregersen orgnr 995938995. Informasjon og bilder oppført på nettstedet er eid av selskapet og kan derfor ikke kopieres uten tillatelse. All kopiering av gjengitt materiale vil bli rettslig forfulgt.

Privacy Settings
Jeg bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen din på denne nettsiden. Hvis du benytter en nettleser, kan du begrense, blokkere eller fjerne cookies via denne. Jeg benytter også innhold og script fra tredjepartsleverandører som kan bruke former for sporingsteknologi. Du kan velge å godta dette under. Egen side som gir deg en fullstendig oversikt over bruken av cookies, kommer senere. Privacy Policy